Vores kunder siger

Med henvisning til samarbejdet mellem Ferrum A/S og TH-regnskab, ved etableringen af Ferrum A/S år 2012, vil jeg gerne fremhæve og understrege hvilken usædvanlig ydelsesprofil TH-regnskab repræsenterer. En usædvanlig grad af faglighed, hvilket fremkommer og udtrykkes gennem et stort engagement og proaktiv håndtering af opgaver – der til tider, kræver en særdeles bred pallette af faglige kompetencer og præcision, for at skabe resultater og udvikling i en virksomhedstype som Ferrum A/S. Undertegnede kan på det varmeste anbefale Tina Høll/TH regnskab som samarbejdspartner, fleksibilitet, faglighed og præcision, er og bliver et retvisende varemærke.
Peter Høegh Jensen
Direktør, CEO
Ferrum A/S
 
Danfoss IXA har gennem flere år haft et godt samarbejde med TH Regnskab, som er kendetegnet af høj fleksibilitet og levering til aftalte deadlines. For Danfoss IXA har det samtidig været altafgørende at TH Regnskab kan indgå i et større internationalt miljø samt sikre rapportering i henhold til specifikke koncern krav og ERP systemer.
Henrik Møller Henriksen
Lead M&A Consultant
Danfoss IXA
Vi har gennem mange år oplevet et professionelt og trygt samarbejde, hvor der er taget hånd om vores regnskab og deadlines er overholdt. TH-Regnskab er faglig kompetent også ved opgaver af høj kompleksitet, endvidere er de godt funderet ved international koncernrapportering.
Preben Moldt
Area Service Manager
Bühler Denmark
 
Vi har brugt TH Regnskab i mange år. TH Regnskab besidder stor faglig kompetence og har altid lyst til at løse evt. udfordringer. TH Regnskab har altid været loyale og nysgerrig efter at lære vores branche at kende. Ingen opgaver har været for store for TH Regnskab.
Lars Broen
Indehaver
Panorama Biograferne ved Lillebælt
Port-Trade har siden 2007 samarbejdet med TH-Regnskab om selskabets regnskabs- og bogholderimæssige opgaver, inkl. lønregnskaber samt momsregnskaber for Danmark og Sverige. Gennem alle årene er vi blevet betjent dygtigt af samme medarbejder, hvilket har givet et stabilt samarbejde, med nogle timer hver anden uge. Vi bruger Microsoft C5 og TH-Regnskab kender vores systemer, så opgaverne løses hurtigt, effektivt og med diskretion. Ved den årlige regnskabsafslutning fremsendes alle oplysninger til vores revisor, som med få justeringer kan bruge materialet til vores årsregnskab. Opbakning fra TH-Regnskab sikrer at medarbejderen er fagligt ajour med nye regler der jo fremkommer jævnligt. Vi er tryg ved det arbejde som leveres og tilfredse med samarbejdet.
John Muller
CEO
Port-Trade ApS
 
Vi har nu i knap et år samarbejdet med TH Regnskab og kan knytte følgende kommentarer - Venlige, pligtopfyldende medarbejdere - Orden i tingene - Hurtige og effektive til rimelige priser - God rådgivning Vi er yderst tilfredse og kan varmt anbefale TH Regnskab.
H. Rasmussen
Indehaver
Unique Products ApS
TH-Regnskab sørger for at vores bogholderi løbende er ajour og har gennem opstarten tilpasset arbejdsprocesser så det hele nu køre i faste rammer. De er altid klar til at træde til selvom det er uden for ”aftalerne”, denne fleksibilitet sætter vi stor pris på. Det giver tryghed at det altid er den samme medarbejder der kommer.
Hanne Duus
Direktør
Pandora Kitchen ApS
 
Jeg har været yderst tilfreds og føler at jeg har fået både en kompetent og professionel vejledning og ydelse. Jeg vil til enhver tid anbefale TH Regnskab til andre:-)
Heidi Bornø
Indehaver
Bornø
Vi har haft et godt og langt samarbejde med TH-Regnskab. Det giver os en stor tryghed, at det er samme medarbejder der kommer hver gang. En medarbejder, der ikke kun kender til alle arbejdsgange i vores firma, men samtidig en medarbejder, der er ajour med den nyeste lovgivning. Vi overlader trygt bogholderiet til TH-Regnskab, således vi kan koncentrere os om det vi er gode til.
Matthias Trum
Adm. direktør
Scan Bejds Steel A/S
 
TH-Regnskab har siden etableringen af FRONTPEOPLE A/S i 2007 været en god og konstruktiv samarbejdspartner. De har under og efter opstartsprocessen bidraget med viden og erfaring og fået sat struktur på arbejdsgangene i bogholderiet. Efterfølgende har samarbejdet udviklet sig til både faste rutiner og effektive løsninger ved ad hoc opgaver. Kvaliteten er i top og nyeste lovgivning bliver løbende implementeret i bogholderiet. Vi har i samarbejdet glæde af vidensdelingen blandt medarbejderne i TH-Regnskab og vi oplever, at selvom vi har faste aftaler er de altid omstillingsparate for at yde en god og stabil service.
Peter Thyssen
CEO
FRONTPEOPLE A/S
Vi har brugt TH-Regnskab i 3 år og har altid oplevet en hurtig kommunikation, altid en pige i den anden ende til at svare på spørgsmål og altid en meget imødekommende tone.
Susanne Nyborg
Indehaver
JP Blomsterengros ApS
 
Jeg har gennem flere år brugt TH-regnskab til at styre mit bogholder i. De leverer altid et godt stykke arbejde og er altid på forkant med at sikre, at vi følger gældende lovgivning.
Lars Jørgensen
CEO
HAIRDK.COM ApS